Alle chapewerken, perfect geplaatst

Werkwijze

Met onze opleggers die uitgerust zijn met een compressor, kunnen we het chapemengsel naar elke gewenste plaats pompen, tot 100 meter ver. Met een laser stellen wij het exacte niveau uit, waar we de chape zullen inpompen en uitvlakken. Achteraf wordt de chape geblokt en gepolierd met een lange plekspaan.

Wat is chape?

Chape is de eigenlijke drager van uw vloerafwerking. Vloerafwerkingen zoals linoleum, vast tapijt en parket worden pas geplaatst wanneer de eindchape helemaal is uitgedroogd. De vuistregel is dat per centimeter chapedikte 1 week droogtijd moet worden gerespecteerd.
We raden u ook aan een dieptevochtmeting te laten uitvoeren door de plaatser van uw vloerbedekking voor u tot de feitelijke plaatsing overgaat. Zeker voor parket is het van cruciaal belang dat de chape voldoende droog is!

Sneldrogende chape

Luc Vanbossel werkt ook met sneldrogende chape, een variant van gewone chape die veel sneller droog is. Dat gaat van 8 dagen per 6 cm chapedikte in plaats van 1 week per centimeter bij gewone chape.

Wenst u nog bijkomende informatie over chapewerken in Gistel of onze werkwijze, of had u graag een vrijblijvende offerte aangevraagd? Aarzel dan niet en contacteer ons via de contactpagina van deze website of telefonisch.

Back to Top